Cumparam sau incercam sa cumparam pe nimic tot ce e mai bun.

Spre exemplu, vreau masina cu figuri, performante intre Veyron si SLR 722, consum aproape 1%, daca se poate sa genereze combustibil de fapt, taxe si impozite zero in cazul in care nu sunt deja platite pe 30 de ani de catre cel care o vinde, trebuie musai sa reziste la orice, sa darame cladirile in care intra, sa fie invincibila, sa aibe sistem audio capabil sa zdruncine 3 cartiere simultan in timp ce canta o manea salbatica. Cat se ofera? Nimic, ce plm, nu e moca asa ceva? Doar e romania.
Ce si cum se vinde? Pai spre exemplu, in Iasi se poate lejer oferii spre vanzare o dacia din 1980 cu motorul jumate in masina si jumate lasat pe niscaiva drumuri de tara, toate geamurile sparte/lipsa, eventual si cu 2-3 incendii la activ, fara acte. O bucata de tabla pe butuci, uitata intr-o gradina la pretul de… doar 2000 de euro.

Vinzi un apartament? Daca e intr-un cartier de tigani, fara geamuri, fara utilitati, intr-un bloc cu risc seismic maxim, are 20mp poti sa ceri lejer 40.000 de euro. Adaugi cuvintele “de lux”, “vecini linistiti” si “aproape de statie” si te-ai scos. Ba asta chiar ridica valoarea la 43.000.
Cumperi un apartament? Spune “cumpar vila in centru centrului, complet utilata si mobilata, cu menajera bunaciune care sa mi-o suga cand am chef –  ofer 10.000 de lei, cer si ofer seriozitate”. Se poate, in romania se poate.

Vinzi electronice, telefoane si alte chestii utile? Ai grija sa nu cobori nici un ban sub pretul de nou, adu-ti aminte ca acu 9 ani cineva a facut un review si a declarat ca rahatul tau e tu da bi da best la vremea aia. Cauta articolul si scoate-l din kkt sa vada tot prostu ca tu nu invarti nimicuri.
Cumperi chestii de astea? Pretinde sa le primesti cadou, ce plm, esti roman!

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *