Probabil toti am citit in copilarie “Legendele Olimpului” si ne amintim de cutia Pandorei, plina de toate relele dar si de speranta. Eu cred ca cine a scris legendele, vroia de fapt sa faca o descriere a femeii prin cateva actiuni, ca la urma sa o expuna complet. Pai, nu femeia e un amalgam de simtiri si actiuni? Nu femeia provoaca tot felul de sentimente si trairi, fara nici un alt motiv decat “sunt femeie, nuff said”? Speranta aia e de fapt a barbatilor, ca poate intr-un final (cat mai apropiat) se termina toate valurile pe care le provoaca “sexul slab”.

Sa luam de pilda “supararea”: e o stare generala pentru femei, gata oricand sa apara, din orice (aka nimic) pentru alungarea careia trebuie multa munca si lupta. “Fericirea” necesita din nou lupta crancena, apare rar, dureaza putin si nici nu se cunoaste exact forma pentru o repetitie ulterioara. Tot ce ramane e “supararea” pentru care ritualul e cunoscut oarecum, tacticile de abordare insa trebuie sa difere de fiecare data.
“Satisfactia”, sub cate forme o avea, e la fel de enigmatica precum “fericirea”, insa aici, rezultatul final si rar evitabil e “nu cu tine”, pentru ca, trebuie sa recunoastem, daca satisfactia poate fi adusa azi cu un plastic MasterCard, maine cu un instrument de 40cm, termenul de expirare vine si mai repede din cauza posesorilor mai “dotati”.
In concluzie, cutia Pandorei nu exista, e doar un argument adus de Pandora:”erau multe intr-o cutie, au iesit toate si au intrat in mine. A ramas o chestie mica, probabil pentru barbati” (no pun intended).

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

2 Responses to Cutia Pandorei e Pandora

  1. Mira says:

    So … in viziunea ta toate femeile vor acelasi lucru: utilizarea obiectului principal care e barbatul si a obiectelor secundare pe care le poate aduce acesta, pana la epuizare. Dupa care NEXT.
    Pacat ca n-ai intalnit inca femei care sa gandeasca si care sa te faca sa intelegi ca un plastic si un obiect de 40 de cm nu reprezinta fericirea pentru o femeie ci gandul ca undeva candva isi vor gasi acel prieten si companion care sa incerce macar sa le inteleaga.

    • admin says:

      So, in viziunea mea cutia Pandorei e un mit mincinos, iar femeile vor totul. Forma in care vine “totul” ala si gramajul, difera de la caz la caz, intelegi nevasta? Eu mi-am gasit companioana (si sa vezi ce-i explic eu teoria chibritului diseara)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *