Emil BocCutremurul din Japonia poate aduce din nou recesiunea in Romania! Pai, dupa logica asta pot enumera linistit urmatoarele:

  • Un roman care a trait 45 de ani intr-un trabant la marginea orasului doreste sa fie cazat intr-un azil de batrani! – Recesiunea va cuprinde din nou Romania deoarece inca un batran intr-un azil inseamna sume uriase deduse din bugetul statului.
  • 10 familii au ramas fara case in urma unei surpari de teren! – Romania o sa intre din nou in recesiune, va dati seama cati bani se vor duce pe ulei, zahar, cateva carpe si benzina pentru papucul care se va deplasa pana acolo? Jeez…
  • O pisica a ramas blocata intr-un pom in Cuca Măcăii, comuna Sărmani, jud. Fundulesti! – Am pus-o, daca se deplaseaza o masina de pompieri acolo, Romania va trebuii sa mai faca un imprumut la FMI pentru a putea suporta cheltuielile.
  • La Polul Sud, un roman aflat in expeditie a deschis pana la urma conserva de peste pe care si-o luase pentru alimentare! – fuck, asta inseamna ca peste 6 ani tre sa-i trimitem alta? Mda, din nou imprumuturi la FMI.

Si lista poate continua. Tot pe logica asta pot enumera si urmatoarele:

  • Politicienii romani din provincie primesc sume de 4500-8000 lei pentru chiria lunara, pe langa sumele “minuscule” de 3-4000 de euro pentru diurne si alte cheltuieli. Nu-i nimic, tara merge inainte, traim bine, avem de unde.
  • Romania nu are conducere de fapt, ce se vede in mass-media e lupta pentru putere si nepasarea fata de romanul de rand. E un regula, asa trebuie sa fie.
  • Datoria externa a romaniei pe cap de locuitor ajunge la pretul unui apartament, asta in timp ce multi locuiesc in corturi sau cutii de carton. Mama lor, n-au crapat inca, a? Hai sa mai crestem datoria si sa incurajam sinuciderea in masa.

Cu toata stima, FUCK YOU ROMANIA!

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *