In urma comentariilor la un post anterior, mi-am dat seama inca o data ce bine e ca nu suntem toti la fel, ca fiecare is manuieste propria minte cum ii vine sau cat poate. Matematica mea e simpla:
Tu preferi locurile aglomerate cu personaje colorate si ta||3ntat3, bo$$i si pitzipoance – eu nu, deci n-o sa aglomeram impreuna locul ala si n-o sa ne privim urat unul pe altul.
Tie iti place sa iti pierzi noptile in cluburi, sa toci banii parintilor, sa te destrabalezi cum iti cere tie inima – eu prefer locurile mai linistite, unde sa-mi aud gandurile si sa pot purta o conversatie placuta, deci n-o sa ne incurcam unul pe celalalt.
Tu spargi seminte la coltul blocului cu maneaua in urechi, de pe telefon, ideea ta de “quality time” cu prietenii – eu imi adun prietenii la o bere si o chitara, in casa, asadar din nou n-o sa ne incurcam unul pe celalalt.
Tie ti se pare ca ai mereu dreptate si le stii pe toate, lumea ti-e la picioare – eu invat in fiecare zi cate ceva, vad cat de usor e sa gresesti si cat de greu e sa mentii o constanta corecta, imi asum responsabilitatile dupa cum mi le fac, deci n-avem cum sa ne intersectam in activitati comune.

Din pacate pe cantar greuatea se afla unde nu trebuie, spre schimbarea atitudinii si spre promovarea educatiei drumul se ingusteaza tare si nu prea ajunge nimeni la capat. Dar stii ce? Atat timp cat difrenta dintre noi e clar vizibila, nu pot decat sa spun ca-i inca bine.

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Comments are closed.