Buretele de bucatarie:

Desi considerat o rasa inferioara de catre celelalte instrumente care spala putina mai cu tact, de regula buretele de bucatarie este carnea de tun. La fiecare situatie urata si gretoasa intampinata, intotdeauna se apeleaza la buretii de bucatarie, pentru ca, de ce sa nu fim cinstiti: or fii ei urati si murdari, dar tocmai de asta pot face treaba murdara. Adica e mai simplu pentru “maciuca de oale” sa apeleze la un burete care sa frece mazga decat sa o faca ea care are mai multa experienta chipurile.
Buretele de bucatarie este o varianta oarecum imbunataita a “carpei de praf” si a “hartiei igienice”, el nu e solicitat pana si la frecatul rahatului de pe podele, chiar daca ideea comunicata cui trebuie s-ar putea pune in practica.

Buretele de bucatarie s-a obisnuit sa stea cu mizerie in el pana vine cineva sa-l stoarca… de obicei din 3 in 3 sambete se intampla asta, si atunci foarte putin incat ramane destula mizerie in el. Unii bureti de bucatarie au un pic mai mult por in ei si mai vocifereaza la ce nu le convine. Aia sunt buretii cel mai prost priviti. De obicei sunt de sarma, nu de material poros, se gasesc in numar putin si sunt pe lista cu cei care urmeaza sa fie aruncati la gunoi.

Cu stima, un burete de bucatarie

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *