Demnitate. Cunostinte. Putere de convingere. Siguranta. Prezenta. Personalitate puternica. Lista poate continua pana termin tusul de pe monitor (take your time), dar nu o sa-l pot descrie indeajuns pe colegul de la biroul de mai jos. De ce? Pentru ca ne-a dovedit in nenumarate randuri ca nu o sa reusim niciodata sa tinem pasul cu el. Noi, buretii de bucatarie nici macar nu avem puterea sa ne punem singurul neuron in miscare, darmite sa-i mai tinem lui piept?

El reuseste sa faca apa vin daca vrea. Stie foarte bine ce se pune peste ce, nu exista dubii in ceea ce priveste modul lui de actiune. Va prinde intotdeauna ce alearga, va stapanii mereu ce cunoaste. Niciodata nu va fii depasit de situatie, niciodata doborat de sarcini. Oh, sa te fereasca cerul sa vorbesti cu el la telefon, e in stare sa convinga o piatra sa se transforme in nisip. Propunerile lui au succes pentru ca au fost testate sute de ani si s-au dovedit imbatabile.

Intotdeauna reuseste sa faca impresie doar prin simpla lui prezenta. Modul in care isi asorteaza tinuta cu personalitatea este de neegalat, nimeni nu va presupune vreodata ca in spatele acestui om elegant se ascunde un stilist al marketingului.

(va urma)

Cu stima, un burete de bucatarie.

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *