Din categoria “Atat avem, cu asta ne descurcam” vreau sa readuc in discutie personalitatea omului Siphon. In ultima vreme. colectivul “buretii de bucatarie” (adica noi) am observat oarece noutati in comportamentul omului Siphon. In vocabularul lui descoperim acum “bai, da’ ce-i aici, pauza?” sau “hai lasati prostiile” in momentul in care ne surprinde cu un zambet pe buze. Adica nesimtirea noastra nu cunoaste limite, ne permitem chiar sa mai zambim la birou, din cand in cand… La discutii cu subiecte “stupide”, cu tematica tehnica pe care o intelege si o primata care a apasat o data tasta Enter intampinam expresia “numai prostii aveti in cap”. Ideile, in continuare, nu sunt binevenite. Pai cum sa fie? Inovatia trebuie sa vina de la geniul nedescoperit al omului Siphon, aceasta enorma entitate de cunostinte.
In continuare suntem siguri ca ne putem baza oricand pe el. Discutam, punem in aplicare, se rezolva, ce naiba. Nu trebuie decat sa asteptam maxim 2-3… saptamani rezultatele. Avand in vedere ca lucrurile in general se misca greu, aceasta este un timp record. Nu? NU.

Stima mea pentru omul Siphon creste pe zi ce trece. Atat de mare e incat stiu sigur ca atunci cand ma voi ridica pentru ultima oara de pe scaunul meu de birou, si ii voi spune calm cat de mult reprezinta el pentru mine. Ii voi spune calm ca am un exemplu pe care trebuie sa-l iau in calcul in actiunile mele viitoare. Ca am in fata un om care mi-a demonstrat ca se poate si cum credeam eu ca e imposibil. Da dragilor, exista oameni care iti pot sucii permanent si iremediabil viziunea asupra calitatilor umane.

Cu stima, un burete de bucatarie!

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *