Cam asa ar trebui sa se numeasca societatile tuturor celor care vor sa-si promoveze afacerea pe 2 lei, sau chiar moca. Pai moca vere ca doar ei fac un bine societatii prin darile infime pe care le arunca in scarba la stat. Ai afacere cu paturi, fantani, paie verzi, cucumbuste stravezii? Unde te poti promova mai bine? Pai pă net ca tot romanu’. Si cum altfel decat moca? E simplu, cineva te intreaba “esti interesat de o promovare mai buna a afacerii tale?” iar tu ii raspunzi “desigur, cam cat face?”. Dupa ce ti se spune pretul, intrebi sictirit ce intra in banii aia si apoi “aham, las’ ca ma mai interesez si te contactez eu daca ceva”.Sa fie clar, nu fac aluzie la nimeni, m-am lasat de facut site-uri si alte servicii internetiste pentru personaje care au impresia ca in 100-200 de euro intra si futai la cap pe termen nedeterminat, modificari in functie de cum sta sculata in ziua respectiva, tragere la raspundere asa pe cer senin pentru ca “stiam eu ca parca…”. Nu frate, m-am lasat si nu ma apuc decat cand oi vedea actele firmei mele si pot sa scuip lejer “da domnule, va costa atat, asta include” in timp ce trec asta pe chitanta/factura. Nu mi-e ciuda pe gagii care fac “saituri” profi in juma de noapte cu template-uri ciordite de ici-colo (si carora nici macar nu le vor elimina “Created by” sau “Property of” din cod).

Amicul meu pe care nu l-am intalnit niciodata in persoana (that’s a must), Tudor Florea are mare dreptate cand spune “Domnule X, Y si Z, lasa-ma in pace” acum cand aparent criza a trecut si ai descoperit ca in buzunar ai ceva maruntis disponibil pentru promovare, maruntis care era la iveala si cand faceai pipi la coltul blocului pentru ca nu vroiai sa dai 1 leu in gara. So fuck you mister patron de butic cu dorinte de extindere a afacerii.

Share

Comentarii

comentarii

3 Responses to Firma “Pap DeSu’ Fund SRL”

  1. Tudor Florea says:

    Chitanţa şi factura nu va elimina problemele de genul ăsta, dimpotrivă, stai să vezi cum aştepţi câte 40 de zile cu factura semnată să încasezi banii pentru care tu ţi-ai terminat de mult timp munca. Unii ar spune că vina e a noastră că acceptăm să lucrăm pentru cercopiteci cu sereleuri, însă vreau să le atrag atenţia că nu prea găseşti oameni subţiri prin zona Moldovei cu capul destupat de la care să iei cu drag un ban cinstit pentru munca ta şi ei să fie pe deplin conştienţi de valoarea lucrului făcut de tine. Eu, după aproape 9 ani de marketing de tarabă, mă declar învins. Îi las pe cei mai tineri să ridice standardele, eu mă ocup de acum şi de ceva mai pe placul sufletului meu, am vreo 5-6 luni de când bag fotografie pe pâine. Amin.

  2. Tudor Florea says:

    Corecteaza te rog in prima propozitie ”nu vor elimina”

  3. doubleweb says:

    Da, intaresc comentariul lui Tudor Florea, problema nu e in incadrarea juridica ci mai degraba in mentalitatea “clientilor”. Cu sau fara factura tot vor face ochii mari, la orice oferta depaseste “bugetul portiilor de shaorma saptamanale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *