In sensul ca ultima versiune provoaca mai multe dureri de cap decat pretinde ca are o duduie fara chef de sex, ultima versiune de Flash Player e atat de lenesa de pica in fund la fiecare 2 secunde si singura chestie pe care o zice e “Nu-ti convine? Ia si ma paraste!” (aka, “Submit crash report”). Experiente similare erau si cu versiunile anterioare, insa asta parca-si face de cap. 1.75 GB RAM utilizat si 30% dintr-un procesor quad-core? Bai, ma lasi? Nici Corel Draw sau Photoshop cu documente de 4GB nu-s asa flamande. Ce optiuni exista? Una singura, insa cu o mica adaugare:

– Se presupune ca versiunea 10 nu cere update, asadar odata instalata merge si nu o sa aveti batai de cap. Insa buba e ca si asta isi face update, dar se poate refuza temeinic.
Puteti downloada Flash Player 10 de aici (o sa-l tin forever, sau cel putin pana apare o versiune de flash care nu haleste cat Windows Vista si nu se pune in 4 labe mereu). Inainte de asta nu uitati sa dezinstalati versiunea curenta (cu browserul inchis, fireste). Instalati versiunea 10 din arhiva si bucurati-va de flash content fara probleme. Drept e ca unele site-uri nu merg cu versiunea asta, nu pentru ca nu se poate ci pentru ca nu vor. Pentru asta nu am solutie (inca).

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *