PitzipoancaDe multa vreme e trendul cu poze in buda, apa netrasa, chilotii murdari la vedere, parale scoase la imprimanta imprastiate, ochelari cat curul hipopotamului la ochi pe timp de noapte, tricoaie roz, bucile scoase la vedere, botul si muianu’ impopotzonat ca la circ, etc.

Pot sa vin si eu cu o curiozitate? La ce pusca mea va folosesc astea? Ce kkt patrat sperati sa scoateti la iveala? Ca aveti valoare, ca sunteti bogati, ca voi “este smekeri” sau voi “este modele de modele talentate”? Cine mama voastra va baga in seama cand aratati ca niste carpe zoioase cu pretentii de servetele parfumate?

Mi-e clar ca notiunea de “penibil” n-are nici o insemnatate pentru voi, in capul vostru plin de praf, cu “ecoaie” puternice n-o sa se aseze niciodata o dâra de demnitate, respect de sine sau macar o umbra de principiu. Cum mama naibii sa nu fie plin netu’ de poze căcăcioase daca pitipoanca/cocalarul autohton merge pe ideea “comentati ca ma invidiati”? Si uite-asa mai baga o tura, cu tot amalgamul de rahat la vedere, “sa moara dujmaniii, yeeeee”.

 

Sa nu uit, fara numar de la mine pentru voi:

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *