Intr-un mod foarte original romanesc si fara sa scot un cent din buzunar, pustoaica mea de 16 ani a primit un tuning incredibil. La semafor se uita toti invidiosi la mine pentru ca sunetele puternice care vin de la ea depasesc nivelul acustic al manelelor date la maxim la ei in masina. De pe trotuar toti intorc privirea sa se uite, sa vada bestia cum urla, cum rage nervos, cum sparge zidurile de aer si aproape crapa geamurile pana la etajul 3. Inauntru simt fiecare fir de vibratie care vine de la ragetul ala, chiar si cum Almasan urland din toate colturile, cu Pendulum – Self vs. Self spargandu-mi timpanele.

E incredibil cum atat de putin poate face atat de mult. Nu cred ca exista in orasul asta bestie mai puternic acustica si sunt gata oricand sa accept o provocare. Ah, sa nu uit sa va spun secretul, un secret care vrea sa stea ascuns insa e la indemana tuturor, chiar e pe bune, incearca si to (and all that shit)!

Secretul? Am luat un canal mai inalt de pe Pacurari si mi-am busit toba intermediara aproape de punctul de imbinare cu finala. Moca, nu? Crap de rusine cand merg pe strada ca sa fiu sincer, am impresia ca masina se ridica de fund in sus cand apas acceleratia (ca o pustoaica de 16 ani, ce spuneam?)pentru ca o mare parte din gazele arse nu mai ajung pana la finala ci ies pe la intermediara, in jos. Urmeaza sa o sudez, insa pana atunci tin sa-i multumesc dragului primar al Iasului (scapat din spitalul de nebuni de la Dorohoi) pentru ca a intarziat atat de mult cu reparatiile la strada. Cum altfel imi permiteam eu un asa tuning? la urma urmei, masina e acum de 3 ori mai puternica (sonor) si sunt gata oricand sa fac o liniuta (cu pixul pe foaie).

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *