Liniste ca nu-i reala, e una pe care o propun pentru alinierea la cele cateva sute deja existente. Asadar sa incep cu un mic citat din Wikipedia:

În cadrul fiziologiei animale, respirația reprezintă procesul fiziologic fundamental prin care are loc schimbul de gaze dintre organism și mediu. O respirație completă include două faze distincte: inspirația, adică luarea aerului (gazelor) din mediul înconjurător în organism, și expirația, prin care se elimină în afara organismului a aerului folosit (uzat). Prin respirație Oxigenul (O2) din aerul inspirat ajunge la nivelul celulelor, iar dioxidul de carbon (CO2) rezultat este eliminat prin intermediul expirației.

Asadar noi, mamiferele cu ratiune si degete opozabile functionale, eliminam dioxid de carbon – ergo poluare. Daca tot exista o taxa de poluare pentru autovehicule si mai nou se urmareste modificarea [sarcasm] logica si de mult asteptata [/sarcasm] a Legii Sanatatii prin introducerea unei taxe pe BERE si MANCARE, e firesc sa platim si taxa pe respirat la o adica, nu? Ministeru’ Mediului s-a implicat suficient pana acum, e randul Ministerului Sanatatii sa puna mana pe fraiele aberatiei si sa dea un bici, poate poate misca ceva.

Chelner! O bere fara alcool la baiatu’

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *