Ma leg astazi de boii comunali care circula lejer pe pajistea asfaltata, cea pe care primaria o numeste “parte carosabila”, “drum”, “sosea”, etc. ATENTIE, nu ma refer la toti participantii la trafic ci la cei cu coarne, care se transforma in momentul in care isi pun fundul pe scaunul soferului, cei care au impresia ca odata intrati in sicriul ala de metal pe 4 roti, sunt protejati de orice si au toate drepturile posibile.

Ce-mi displace cel mai mult e pozitia de ghicitor pe care trebuie sa o iau de fiecare data cand plec la drum, trebuie sa-mi dau seama daca cel din fata mea face stanga, dreapta, se opreste sau daca cei de pe celelalte benzi au de gand sa-mi reteze fata. Trebuie sa ghicesc gandurile taximetristilor care fara nici un fel de avertisment imi pun in fiecare secunda viata in pericol. Pe principiul “fac economie la baterie” sau “becurile alea galbene sunt numai pentru butonul de avarie aka Park anywhere“, aproape toti romanii merg pe strada de parca-s numai ei acolo.

Sunt constient ca foarte multi au facut practica pe drumurile ascunse de la sate, insa cum si-au luat permisul nu inteleg/nu sunt de acord. Clar e ca, la volan, o mare parte din barbati se transforma in femei!

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *