Pentru ca exista o groaza de profeti si clarvazatori, ma anunt si eu. Ce prevad pentru 2012 (cred ca acu 2 nopti am visat si sigur e adevarat, daca nu crezi o sa ti se buleasca Windows-ul, o sa-ti ramana imprimanta fara tus, ti se duce benzina din rezervor):

– Romania va fi pe locul 1 in topul celor mai sarace tari din univers, pretul panii va rivaliza cu cel al biletelor de avion, pretul combustibililor va fi mai mare decat cel al apartamentelor in zonele centrale.
– Americanii isi vor da seama dupa multe incercari de cea mai mare ironie: un presedinte negru intr-o casa alba.
– Prostitutia se va legaliza la nivel mondial. Ca urmare in romanica se vor incheia inca 15 milioane de contracte de munca.
– Oamenii vor incepe sa leviteze, gravitatia intra in greva.
– Animalele vor spune deschis ce au pe suflet pentru ca mai apoi sa inceapa eutanasierea oamenilor. Da-i incolo ca unii merita.
– Se vor descoperii rezerve mari de aur, mai exact niste locuri ascunse unde pe pereti scrie “aici a fost mult aur”.
– Ca progres al tehnologiei, oamenii vor incerca sa faca masinile sa mearga pe apa. Dupa 3-4 m se vor scufunda, toti ramanand cu intrebarea “bai, da’ pe benzina cum mergeau?”.
– Se vor inregistra nasteri in urma contactelor sexuale anale si orale, dar numai in cazul femeilor care participa la gang-bang. Motivele vor ramane necunoscute multa vreme.

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *