Partea nostima pe care o are un mediu populat cu diverse caractere, e ca poti observa comportamentul fiecaruia altfel decat in mod normal. O copila cerseste mereu atentie cand e inconjurata de cifre cronologice cu +10 fata de a ei, cand crede ca poate obtine tratament pentru copii si adulti simultan, cand vrea sa se integreze ca o “rebela”. Ce nu iese la socoteala? Pai in afara de faptul ca pentru rest ea apare ca o usuratica plina de hormoni si nimeni nu-si bate capul sa impunga legea cu acul… cam nimic. De ce face asta? E motivul universal pentru care toate duduile se dau de-a dura, am spus mai devreme: atentie.

Se poate observa simplu desfasurarea speciei astea in mediul online si offline, prin simpla cersire de atentie. Feisbucu’ s-a umplut cu statusuri de genul “Buna dimineata, fac dush” sau “la mare, topless, ups”. Fetele astea trebuie sa inteleaga ca, undeva, candva, inevitabil… sunt materialul de faping (vezi verydemotivational.com pentru referinte) al cuiva si nimic mai mult.

Cazul urmator e al celor cu obisnuitele citate celebre sub pozele “artistice” (buda, chiloti, cur, aifon) sau pur si simplu cate un copy-paste de pe wikipedia sau mai stiu eu de unde naiba. Astea nu striga neaparat “attention seeking whore”, dar oricum se vor bagate in seama, ca vezi doamne, au zis ceva inteligent. Se inmulteste partea nostima cand vine cate o surata si spune “vai fathaaa, cat adevar ai zis” (click Like).

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *