Potrivit unui articol de pe un foarte mare portal romanesc, tara noastra a iesit definitiv din criza iar printre urmatoarele masuri luate de conducerea Romaniei pentru a asigura o viata mai buna sunt:

  • Cresterea salariilor cu 160% pe parcursul a 3 luni, urmand ca dupa atingerea telului sa se adauge si unele bonificatii cum ar fii excursii platite la mare/munte, bonuri de masa in valoare de 100 lei/bucata, masina de servici si pentru cei care nu au carnet, asigurarea covrigilor pentru cainii care trec prin fata societatilor (de punerea covrigilor in coada cainilor se vor ocupa autoritatile locale pe banii lor)
  • Eliminarea biletelor de calatorie pentru transporturile publice, o data cu inceperea distributiei gratuite de combustibil pentru masini. Astfel fiecare va putea calatorii gratuit cu orice mijloc de transport, catre orice destinatie interna.
  • Legalizarea ierburilor si distribuirea gratuita a acestora in scolile din mediul rural. In mediul urban, elevii vor avea o pauza de 30 de minute la fiecare 2 ore pentru a avea timp sa-si procure doza gratuita.
  • Timpul legal de munca se va reduce de la 8 ore/zi la 2 ore pe zi cu pauza de o ora, timp in care angajatorii au obligatia sa organizeze un gratar si un dans la bara pentru angajati.
  • Tinerii casatoriti cu varste pana in 28 de ani vor beneficia de locuinte gratuite, in mare parte apartamente cu 4 camere complet mobilate/utilate + o suma modica de 150.000 EUR din programul “Marriage start”.
  • Agricultorii vor beneficia de utilaje gratuite, tractoare cu tunning, subventii si nu vor trebuii in viata lor sa se mai adune in fata parlamentului decat pentru petrecerile organizate pentru ei.

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *