Il citeam pe piticu acum cateva minute si am inceput sa pic pe jos de ras. Musieu DeDe a gasit o noua metoda de a aduce romanilor prosperitate si bunastare. Cum adica? Simplu tare dă tot (nu-i asa?):

El are un site, gen blowjobs.info sau bjobs.info (oricum e strans legat de activitatea asta) pe care orice idiot care se inchina la zeroTV poate sa scrie articole si aparent sa castige paraiu’ de la google. Domeniul nu conteaza, poa’ sa fie (actual quote) “feișăn” (end quote) sau orice altceva. Imediat ce postezi balaria, Google incepe sa arunce cu bani in tine. Dar dur de tot, adica iti sparge capul sa-i iei, tii infinge in dos, tii baga pe sub usa, tii trimite cu politia acasa! E obligatoriu sa primesti bani, clar?

Mai zicea ceva de facebook si altele pe acolo insa nu m-am putut stapanii sa privesc clipurile pana la capat (scuze piticule), mi-a dat cafeaua pe nas de ras.

Ce face de fapt domnu’ Dan? Pai ce sa faca, mai strange si el un ban cinstit pe spinarea celor care au icoana cu el la cap si care detin un pc. In cateva zile o sa faca propaganda sa urle (nu-i asa?) ca a adus bani in rRomania, ca a imbogatit milioane de rromani asa cum guvernul n-a fost in stare. Doooooomnu’ Dan incearca sa faca un ban din adsense, “cinstit” si fara efort, asa cum se face. Idiotii se apuca de scris articole, genereaza content iar ciumpalacul cu par sur asteapta “ieuroii”.

Din tot sufletul sper ca n-am cititori care se holbeaza la zeroTV din placere, insa sper sa ajunga la ei mesajul asta: stati dracului in banca voastra!

Se castiga din adsense, asta e pe bune, insa nu pe spinarea altora. Ce va recomand? http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/ – pentru a raporta “saictu” lu’ domnu’ Dan!

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *