Totul la romani e simplu si trebuie sa fie gratuit, in speta cand e vorba de servicii. Pai daca ai cunostintele necesare, abiliatile si timpul, de ce sa vrei bani pentru ce faci? E aiurea, esti nasol… si mai ai si tupeul sa refuzi, ntz ntz ntz.
In RO, know-how-ul e cunoscut ca “a, deci e simplu si nu costa”. In RO te trezesti cu “nu se justifica” in loc de “da, sunt dispus sa te platesc”. In RO serviciile sunt moca! Dar tre’ sa fie moca atunci cand le prestezi tu, nu cand ai parte de ele. Asa e mereu, ca o regula nescrisa si trecuta in biblie in nota de subsol la Geneza (facerea).
Putini sunt cei de inteleg ca rezultatele bune apar in timp si in urma unor eforturi si sacrificii dar m-am saturat sa tot zic asta.
Romanule get beget, vrei ceva bun? Baga mana in buzunar! Te gandesti ca poate poti obtine ceva insistand pe faptul ca nu esti dispus si nu vrei sa dai bani pe ceva ce poti face si tu dar nu ai “timp”? Ok, ramai cu timpul ala lipsa, lasa totul in paragina ca poate poate si-o face cineva mila de tine.

Share

Comentarii

comentarii

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *