Asadar… am o idee si ma manca-n fund sa o dau pe fata. Propunerea e in felul urmator (si nu se rezuma numai la poze):

Ai un magazin de produse si vrei ca imaginile produselor tale sa fie originale (adica exact la produsul pe care il vinzi, nu de pe net)?
Ai un site de dezmembrari si vrei sa pui pozele componentelor exact in starea in care se afla pentru a-ti spori sansele de a le vinde?
Ai un bar si vrei sa stie lumea cum stau mesele si scaunele inainte sa-si miste fundul pana acolo?
Esti agentie imobiliara cu cateva apartamente de vanzare insa nu ai nici o poza din ele si vrei totusi sa poti face o prezentare?

Ai nevoie de imagini bune. Clar, le poti face cu telefonul, cu sapuniera luata de la Altex la promotie, cu dslr-ul varului de la Italia care are como se dice 20 de megapixele si pe care-l setezi pe Auto, dai cu blitz-ul din fata, arzi tot si te intrebi unde gresesti… insa mai clar de atat, sunt persoane (ye ye, noi adicalea) care facem bine ce facem, nu iti dam gunoaie, nu te jupuim de bani, nu venim cu pretentii, nu ne dam profesionisti.

Promotie! Prima tuta (suta, 100, one hundred) de poze moca, asa cum place la romani. Ti le dam in formatul original si apoi prelucrate frumos, sa placa la ochiu lu’ clientu. Ti le dam in format digital ca sa le poti face ce doresti cu ele, ti le dam rapid ca sa poti face ce vrei cu ele imediat.

Cine doreste, cine mai pofteste? Nu e o tactica de-aia de “da un share ca-ti dau un cal breaz” sau “la promotie neamule ca he heftine toate”, nu e o incercare de a face bani pe spinarea nimanui. O facem 50% din placere, 20% din dorinta si restul de 30% pentru ca vrem sa dam un sut in fund diletantilor. Avem tehnica necesara, avem timpul necesar.

Share

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *